När man väl har planerat..

Skrivet 2010-02-01 @ 17:09:38
Idag var min plan att dra direkt hem från jobbet för att städa, dra fram resväskan och bara ta det lugnt. För att jag verkligen skulle åka direkt hem tog jag inte med någon matlåda för då skulle jag vara tvungen att åka hem för att få i mig mat. Typiskt nog så hade både Pamela och Eva gått och blivit sjuka och när jag och Marie går hem är det bara dem två kvar i kassalinjen. Jag fick alltså stanna till 16.00 och då fick jag ju lov att käka McDonalds mat eftersom jag inte hade med mig någon matlåda att äta på min rast. Men jag behövde iallafall inte betala för det eftersom jag ställde upp och stannade i två timmar och inte hade någon mat med mig. Så idag bjöd jobbet på min lunch, gratis är gott.

Sen hade Marie glömt sina nycklar på jobbet så jag skulle ta en omväg förbi barkarby och möta upp henne på vägen hem. Pendeln är redan är tillräcklig omväg och nu är det ju kaos i trafiken pga vädret så jag såg framför mig hur hela min kväll försvann. Men eftersom Marie skulle vara tvungen att ta pendeln till barkarby och det var sånna förseningar så tog hon bussen till Akalla istället och jag såg hur jag fick tillbaka min måndagskväll, haha.

Nu är planen att jag ska duscha och fixa håret så att jag har det gjort och sen ska jag städa och börja packa inför nästa vecka eftersom jag jobbar rätt mycket i slutet av den här veckan.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0