Min röv ömmar

Skrivet 2010-02-28 @ 14:12:37
Igår firade vi Lisen som fyllde 20 år i måndags. Hon hade middag och sen var det utgång. Men jag var så jäkla trött och har fortfarande ont i halsen så jag skippade utgången och satte mig på Theodoras med Wikner och Erik istället. Som vanligt så var det väldigt trevligt och vi träffade massa kompisar till erik och hans kompisars kompisar. Så ett tag var vi sex personer men sen när vi skulle hem var det plötsligt bara jag och wikner. Jag tvingade med honom till donken hamngatan för att käka. På vägen dit halkade jag på en isfläck och helt plötsligt satt jag på marken. Wikner hjälpte mig upp och sen började han asgarva och jag hängde på, det måste ju ha sett jävligt roligt ut. Sen trampade han på en annan isfläck och hans ben gled isär som om han vore bambi. Men han ramlade inte, tyvärr, haha.

Hur som helst så gjorde det ganska ont när jag ramlade för jag landade på högersida om svanken och det gör riktigt ont idag. Men aja det är en smärta jag får leva med, det var ju ett roligt ögonblick ändå haha. Nått som däremot inte var så kul var att jag blev helt blöt i arslet.

Sen mötte jag upp Sebbe och så haffade jag en taxi. Min taktik för att få ett bra pris slår rätt alla gånger. Först frågar jag hur mycket de tar till kista, fast pris, och sen när jag får en summa säger jag "Då är det väl samma till Akalla också? Bara ett stopp" och då skruvar de lite på sig men går med på att köra samma pris. Grejen är att om jag säger akalla från början lägger de gärna på en hundring och akalla ligger ju faktiskt i kista stadsdel så helt oärlig är jag ju inte. Så taxin från stan igår gick på 300 spänn för mig och Sebbe, bra pris måste jag säga.

Juste, eriks kompis droppade sin mobil i ölen. Men istället för att ta upp den direkt drack han så pass mycket av ölens tills den stack upp öer ytan. Den var helt körd sen kan jag säga. Det var öl innanför displayen.


Där ser ni mobilen i ölglaset

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0