Big business

Skrivet 2010-02-25 @ 22:55:27
Hemma från OK och satan vad jag har ont i halsen.. Sitter fortfarande i mina arbetsbyxor. Inte det fräschaste eftersom jag jobbar på en mack men jag orkar inte byta om, haha. Det är mycket som händer nu, det blev helt plötsligt snabba puckar och imorgon händer det grejer. Vill inte skriva exakt vad saken gäller än eftersom det inte är officiellt och det är lite papper som ska skrivas på innan allt är klart.

För att skriva om något annat så var det andra gången idag som någon ville köpa kondomer på OK. Jag garvar ihjäl mig på insidan varje gång. Men första gången var det faktiskt riktigt roligt och då ville jag bara sjunka igenom jorden så att jag kunde lätta på trycket av bubblande skratt på insidan utan att genera kunden. Men kan skriva om det imorgon för nu måste jag banne mig hoppa ur mina byxor med både det ena och det andra från. Jag lovar att det finns spår av allt från ketchup till diesel på dem.
Kommentarer
Postat av: Svensken!!

Läste det här på Tjuvlyssnat.se.Tydligen så var det en viss Sandra på Donken som stod i kassan.-Två stycken Big Tasty-menyer och 8 bearneaisdipp tack.-Plusmeny?-Ja, tack.-Knull?-Öhhh, va?Visste inte att du var så snuskig.Får komma förbi någon gång.

2010-02-26 @ 12:43:58

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0