Min korridor är inte värst!

Skrivet 2010-12-14 @ 21:14:02
Hahaha alltså inte för att skrämma upp någon ang det här med att bo i korridor men jag måste visa den här bilden. Det här är ingången till Sofies korridor, hon bor i grannhuset, och det här var vad hon möttes av idag när vi kom hit till uppsala från stockholm. Hennes korridor hade haft någon fest i helgen och det verkar som om någon annan i huset dampade på dem och hällde ut ett helt paket rödbetssallad över hela korridorens brevinkast!


Så kan det gå i flogsta

Kommentarer
Postat av: Grinders.se

Hej – Vi söker just nu fler bloggare som vill tjäna extrapengar på sin blogg genom att sälja sponsrade inlägg och annonsplats till företag som vi samarbetar med. Är du intresserad kan du läsa om hur detta fungerar här: http://www.grinders.se/page/about

Med vänlig hälsning

/Grinders.se

2010-12-18 @ 06:50:02
URL: http://www.grinders.se/
Postat av: Helen

Hejsan!vill först och främst uttrycka min ilska gentemot studenter som verkligen inte visar någon grad av mognad! Hyser stor ömkan gentemot din vän, stackaren.Jag såg att du har en kategori om apotekarstudier och blev riktigt glad. Jag ska själv läsa till apotekare i Uppsala nu till våren men är hur nervös som helst. Jag undrar vart man kan få tag på böcker om läkemedelsutveckling och användning kursen som vi kommer att startläsa.Tacksam för svar! =)

2011-01-02 @ 07:46:26

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0