Ingen rubrik

Skrivet 2010-08-08 @ 21:42:53

Nu gjorde jag en liten intressant upptäckt. Jag kollade upp ip-adressen på de två senaste kommentarerna och jag fick samma resultat nu som jag fick när jag sökte på ip-adressen från några andra kommentarer. De gamla kommentarerna är skrivna i namnet "svensken" de flesta gånger och jag tror fan i mig att det här är samma person. Så tjena svensken! Har du det bra där borta i eskilstuna? Jag trodde att du hade gett dig tillslut när du inte fick någon respons längre. Så crap, jag hade glömt bort dig och nu gick jag i fällan och svarade på kommentarerna.

Din ip-adress är inte riktigt samma som förr men de ändras ju lite av olika anledningar. Men man ser att det är samma stil på texten. Flera utropstecken efter "namnet" och sen är det lite kommatecken här och var där de inte alls hör hemma. Dessutom är det lite mellanrum missade i varje kommentar, oftast vid punkter, och vid där du trycker dit kommatecken så gör du gärna nått extra mellanrum.

Och förresten så såg jag allt du googlade på för att komma in på min blogg, jag hade ju en sån widget förr men den tog jag bort när jag gjorde om bloggen. Om du behöver friska upp minnet lite så var det saker som "sandra ingel suger" "sandra ingel fötter" och "sandra ingel horny"

Här är lite gamla kommentarer och googlesökningar där jag har markerat det som pekar på att det är samma person. Kalla min paranoid eller vad du vill... jag tror absolut inte att världen kretsar runt mig men du oroar mig. Har du inte fått tillräckligt med uppmärksamhet från mig nu?

Kommentarer
Postat av: marie

jag skrattar lite nu haha

2010-08-09 @ 12:58:15

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0