Uppdatering

Skrivet 2010-08-24 @ 22:58:31
Oh my gosh jag har typ ignorerat bloggen helt och hållet. Nu ska ni få en liten statusuppdatering! Jag har fått tag på ett studentrum på 19 kvadrat med egen dusch och wc. Får ha rummet tills sista oktober så det är bara tillfälligt. Ska dit på torsdag och fixa till det så att det blir hemtrevligt, ska även på registrering i skolan då också. På fredag är det typ allmän infodag på universitetet men den tror jag att jag skiter i, verkar som om många gör det. Sen börjar skolan på måndag och det är även då som jag flyttar till Uppsala på riktigt. Kommer hem minst varannan helg för att jobba men mer än så vet jag inte.

För övrigt så har jag panik över hela den här flyttgrejen, jag som trodde att jag skulle pendla och bo hemma några månader till. Har panik över allt annat också.. hur ser mitt liv ut om två månader? Var bor jag, bor jag med någon, vilka umgås jag med, hur ofta är jag hemma, klarar jag skolan bra osv. Kaos i mitt huvud kan man säga.

Ska försöka ominstallera min dator imorrn så att det är klart inför pluggandet. I övrigt så småshoppar jag lite grejer till rummet och jag måste iväg och köpa en ny tv, tv möbel och ett sängbord. Blir nog lite glest med uppdateringar här de kommande dagarna eftersom jag har saker att göra och massa folk att träffa innan jag beger mig uppåt.
Kommentarer
Postat av: Anonym

allt kommer gå bra sandra!! :D

2010-08-25 @ 08:14:09

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0