Ring mig!

Skrivet 2010-08-08 @ 20:42:18


Hahaha "jag är en dryg och snobbig jävel som inte ens tål kritik utan antar att folk därute bara hatar mig när dem gör en anmärkning på min personlighet" hahaha har du rökt på eller? Nemen jag tycker att det är kul att du berättar för mig om vad jag har för personlighet, visste inte att mina futtiga inlägg här avslöjade allt om mig. Men okej jag ska tänka på att inte vara snobbig i vår lägenhet här ute i ghettot och ja det här med att vara en snorunge... jag är ledsen men jag vet inte riktigt hur vuxna människor beter sig. Så älskling, eftersom du vet allt om min personlighet så kan du väl ringa mig eller komma och plinga på hos mig (eftersom du borde veta mitt nummer och min adress) så kan du få uppfostra mig lite. Det skulle verkligen uppskattas!
Kommentarer
Postat av: Sandra Pling!!!!!

Ute i ghettot, om du tycker att Kista är ett ghetto, undra vad du tycker om Skärholmen då????Ja visst, jag kan ringa dig någon gång. Men det hade varit väldigt roligt om du kunde komma förbi mig istället.Ta med Anna-maria så kommer det att kännas säkert.

Jag ställer gärna upp och uppfostrar dig om du kan tala om för mig hur du vill ha det.Ska det vara mycket smisk, bli bunden, svart eller vit, enkel dubbel eller trippel p.???PussPs: "Den fula gubben sa att jag var snygg och då blev jag röd som en tomat och gick och gömde mig bakom en snygg kille"

2010-08-09 @ 15:34:00

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0