Ingenstans att bo

Skrivet 2010-08-10 @ 18:03:25
Jag börjar bli aningen stressad inför skolan nu och det märks när jag ska somna om nätterna, det är ganska svårt helt enkelt. Har fortfarande ingenstans att bo och det har jag inte oroat mig så mycket för egentligen, jag har tänkt att det löser sig på något sätt bara. Men nu när jag har kollat upp det här med att pendla så får jag ont i magen. Jag har sett fram emot att börja plugga och slippa gå upp klockan fem på morgonen men nu har jag insett att om jag ska pendla så blir det uppgång klockan fem ändå.

Jag har kollat mitt schema på hemsidan och det är saker schemalagda 8.15-15.00 och 8.15-17.00. Vad jag har förstått av de jag känner som pluggar är att man spenderar ganska mycket tid i skolan utöver den schemalagda. Hur ska jag kunna vara i skolan efter schemalagd tid om jag behöver två timmar för att komma till eller från skolan. Säg att jag bara är i skolan under föreläsningarna, då måste jag åka från stockholm vid sex på morgonen och jag kommer komma hem först vid sjutiden. Låter verkligen jättelockande.

Vet inte vad jag ska ta mig till, i förrgår gick det så långt att jag kollade vad det kostar att hyra en husvagn. Det var förresten jättedyrt, ca 4000:- i veckan, så det är inte en möjlighet.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0