Ignorerad, nakna gubbar och tändare

Skrivet 2010-08-05 @ 21:37:29
Gud jag håller på att smälla av.. Jag får inte tag på någon, alla jag skriver till ignorerar mig eller så har någon hackat mitt facebook-konto, min msn-inloggning och min telefon. Till och med jag tror mer på det första alternativet, haha. Nej men jag och karro skulle ut i helgen och tänkte dra ihop folk men nu får jag nada svar från karro och noll respons från övriga jag har pratat med. Jag är faktiskt jävligt rolig att vara med SÅ VARFÖR ÄR DET INGEN SOM SVARAR!? Okej om det bara var idag men jag kände ignorerad redan igår, har det hänt nått som jag har missat eller? :P
Har dessutom haft en jätteskum dag på jobbet så jag känner mig helt knäpp i huvudet så jag behöver något att se fram emot.. Dagen började med att det stod en lastbil parkerad på mackens område och när jag tvingade ut johan för att knacka på att fråga av problemet var så var det en naken gubbe som kollade ut genom rutan som sa att han hade våran automattvätt i lastbilen. Han sa också att han måste sova 9 timmar innan han fick köra. Sen kom diverse knäppskallar in och tillslut kom lastbilsgubben in till oss (påklädd) och stod och pratade i evigheter om grusvägen som leder upp till hans hus. Sen kunde en äldre man inte sluta kommentera hur glad jag verkade vara och sen började han prata om att jag var väldigt snygg medan jag trodde att han pratade om tändaren han precis hade köpt.. Konversationen gick ungefär såhär:
"En tändare också, en såndär solstickan"
"ja här har du den"
"Snygg var du också" (jag trodde han sa 'snygg var den också' och hakade på)
"Ja den är ganska fin, det är en lyxigare modell också!" (jag är fortfarande helt fokuserad på tändaren)
"Nej DU är snygg! Både glad och snygg!"
"eeh jaha.. jag trodde vi pratade om tändaren... hejdå"
Och sen gick jag iväg och gömde mig bakom Johan tills han hade gått ut ur butiken.
Sen fortsatte dagen med att jag gjorde en deal med arla-gubben och mutade honom med kaffe och bulle. Avrundade dagen med att få en löneförhöjning och sen åkte jag hem.
Kommentarer
Postat av: Sandra!!!!!

"Jag är faktiskt jävligt rolig att vara med"

Av din blogg att döma så måste du fasigen vara den torraste människan på denna planet.

2010-08-07 @ 14:31:34

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0