Gårdagen

Skrivet 2010-08-07 @ 16:57:54
Det här var jättemysko, satt och skrev ett inlägg och sen tog jag upp ett annat explorer fönster och när jag gick tillbaka till bloggen sen så var hela inlägget borta, fältet där man skriver var bara helt tomt. Antingen är datorn knäpp eller så är det jag som är galen.

Jag var ute i hässelby igår med lite folk från gymnasiet och några andra randoms. Vi startade hemma hos Erik för att sen gå ner till stranden och möta upp några andra. Jag kan säga att det syns på mina vita converse att vi var nere vid stranden, kanske ska säga mina föredetta vita converse. Det var några tjejer som badade mitt i natten, det skulle jag aldrig göra för det är både kallt, äckligt och livsfarligt. När vi drog vidare hem till tisjö så fick en av tjejerna som hade badat damp och började head-banga till nån rocklåt... grejen var den att jag satt bredvid henne och hennes hår var inte riktigt torrt. Så jag satt där och försökte se glad ut samtidigt som om det var som att någon sprayade vatten på mig.

Men igår var bara en uppladdning inför dagens utgång som otroligt nog nästan alla som var med igår ska med på, men jag har en känsla av att många kommer banga när det börjar dra ihop sig..

Jag hade förresten kläning igår hos Erik men jag hade med mig ombyte ifall att det skulle bli kallt. Självklart blev det kallt och när jag gick för att byta om så upptäckte jag att jag bara hade fått med mig mina jeans, ingen tröja. Så jag hade jeans och klänning resten av kvällen, jag tror att det blir nästa stora modegrej... not
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0