Du är spärrad

Skrivet 2010-08-09 @ 20:32:06
Okej nu är det såhär va... Du försöker antingen att skrämma mig eller få mig att tro att du är någon som jag faktiskt känner genom att nämna AnnaMarias namn och även mitt smeknamn som typ ingen använder. AnnaMaria har nämnt i min blogg många gånger och mitt smeknamn finns också med i högen. So what? Jag börjar undra över vad du är för människa, du verkar iallafall ha livlig fantasi och inte så mycket att göra eftersom du lägger ner så mycket tid på det här. Jag personligen är trött på att komma hem från jobbet och hitta nån helfreakad kommentar på min blogg och nu när till och med vänner och familj börjar reagera på den här galenskapen så känner jag att det är nog.

Jag har spärrat de 15 olika ip-adresser du har skickat kommentarer från. Din adress lär väl ändras snart igen så att du faller igenom filtret men jag ber dig att låta bli eftersom jag kommer spärra även de adresserna. Antingen så har du en ip-adress som ändras väldigt ofta eller så är du inne på något publikt nätverk, t ex universitetets, jag vet inte och jag får inte ut något av att veta heller.

Tack och hej.Kommentarer
Postat av: Sandra!!!!!

"Helfreakad kommentar" och "Galenskap" , vad fasigen pratar du om?Du skriver att du vill att jag ska ringa dig och komma och uppfostra dig.Motvilligt så gick jag med på det.Men nu så skriver du att du har fått nog av det.Förstår ingenting av dig.Jag lägger nog ner några minuter om dagen för att läsa igenom det folk skriver på internet såsom tidningar, bloggar osv.Angående det här med Ip-adress så är det ett program som man kan ladda ner som ändrar din Ip-adress ibland.Sitter faktiskt på samma ställe hela tiden.

2010-08-10 @ 09:43:50

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0