Det här med att provocera

Skrivet 2010-08-07 @ 17:41:06

Provokation är ju det mest effektiva sättet att bli stor på internet. Kolla bara på kissie t ex, hon är i och för sig det mest extrema exemplet, folk blir ju som galna när hon skriver ett provocerande inlägg och ger henne massa uppmärksamhet vilket ger henne pengar. Så mer eller mindre är det alla haters som gör kändisarna. Tänk om alla bara kunde ha lite humor och inte ta allting så otroligt seriöst, okej jag tycker inte att allt kissie skriver är roligt eller okej men folk överdriver ju.

Bara som inlägget jag skrev för någon dag sen om att ingen ville vara med mig och så skrev jag att jag faktiskt är rolig att vara med. Idag har jag fått en hatkommentar på det, haha.. Och tänk att någon orkar ta det så otroligt seriöst på min lilla skitblogg och skriver en kommentar till mig om att jag fan i mig inte alls är rolig, tänk då hur det är på de större bloggarna. Jag förstår bara inte hur folk orkar lägga ner sin tid på sånna grejer! Jag har inte tagit illa vid mig på något sätt för vem fan skrev det där liksom? Någon som inte känner mig, som inte anger sitt riktiga namn och som antagligen inte ens läser min blogg i vanliga fall... jag tycker bara att det är konstigt och tragiskt, haha. Som de här små jävlarna som går in på folks bloggar för att skriva "du är ful!", det har inte hänt mig men det kommer väl snart det också, haha. Oftast skriver det sånt till folk som faktiskt inte alls är fula, men tänk om de faktiskt är fula... måste den här anonyma lilla skiten framför en datorskärm någonstans skriva det till den personen då? Vad är syftet, att få personen att bli ledsen?

Men jag får ju inte kommentarer så ofta, men nu fick jag ju en ganska snabbt eftersom den personen blev provocerad.. är det verkligen vad folket vill ha? Alla dessa personer borde slå upp ordet ironi och sarkasm, kolla jag har till och med gjort det åt er så det är bara att trycka på orden. Jag är så otroligt jävla underbart snäll! (någon som blev provocerad av det där?)

 

Kommentarer
Postat av: Sandra!!!!!

Man måste bara älska den här människan.

"Jag blir röd som en tomat om någon säger att jag är snygg", istället för att säga "Jag är en dryg och snobbig jävel som inte ens tål kritik utan antar att folk därute bara hatar mig när dem gör en anmärkning på min personlighet".Snälla älskling, väx upp, du är lite för gammal för att betee dig som en snorunge.Och nej, du är definitivt inte snäll.Men man kan alltid slå en pling för förändring.

2010-08-08 @ 16:13:35

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0