Avkastad från bussen!

Skrivet 2009-09-28 @ 21:21:12
Ja den historien lovade jag ju att berätta så here we go! I torsdags var det jäkligt dåligt väder i Stockholm, regnet vräkte ner större delen av dagen. När jag och Marie skulle hem från jobbet regnade det inte men vi bestämde oss för att ta bussen utifall att himlen skulle öppna sig för en ny dusch när vi var halvvägs till centralen. När bussen kom gick vi på och trängdes med alla andra. Vi stannade i mitten av bussen, vid barnvagnarna. Innerstadsbussarna har en knapp för att öppna dörrarna eftersom det är så trångt på dem. Bussarna som åker t ex här i kista har ju en gul rand typ en halvmeter från dörren och när man går över den så öppnas dörrarna för att man bryter någon osynlig stråle.

Den här bussen hade också en gul rand men den var tre centimeter från dörren så man kunde ju stå rätt nära dörrarna. Vi stod iallafall ungefär en halvmeter från randen när busschauffören säger "Ja och om ni går bort från dörrarna kan vi åka iväg också" jaha okej tänkte vi och tryckte in oss i barnvagnarna. Chauffören stängde dörren och började åka, då är det ju lugnt. Vi tog ett steg bak så att vi inte klämde in de stackars mammorna, vi stod fortfarande en halvmeter från den gula randen. Chauffören stampar på bromsen så att alla nästan ramlar och sen smäller han upp dörrarna och ryter i högtalarna "Ja om ni två kan gå av så får vi andra åka vidare." Vi fattade ingenting, vi stod och tittade runt och undrade om han menade oss eller inte. "Ja, gå av ni två. Varsågoda att gå av." Vi blev helt tagna på sängen, vi fattade verkligen ingenting men vi började gå av och alla andra i bussen började ropa till chauffören "De stod ju inte ens vid dörrarna!" och folk frågade om han hade vaknat på fel sida. Marie ropade "Ursäkta oss!" och så gick vi av och tog bussen bakom.

Vi var helt chockade på den andra bussen sen. Vi är 19 år och blev avslängda från en buss! Okej om det var några skitungar på 15 bast som jävlades. Men vi gjorde inget fel, vi ville bara åka hem från jobbet. Det var verkligen det värsta på länge, hur små trodde han att vi var egentligen?

Sen satt vi och pratade illa om den chauffören, han var som han var eftersom han inte hade någon fru. Ingen vill vara hans fru. Sen kom vi på att vi borde ropat massa saker till honom när han bad oss gå av, som "Bara för att vi är blondiner!" eller "Bara för att vi har bröst!" Det hade vart asroligt. Han lär ju ha blivit skogstokig men han var redan förbannad så what ever liksom. Sen tänkte vi springa ikapp bussen på centralen och ställa oss och vinka till honom som fån men vi hann inte, attans!

Ursäkta mitt grova språk och bilden men fan vad arg jag blev.


Fuck you gubbjävel!

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0