Ledarens anus

Skrivet 2009-09-22 @ 21:45:59

Tränade på friskis idag med mamma. Hon sa att ledaren på det passet var ganska bra så jag hakade på. Fem minuter innan passet började kom ledaren och jag ser att det är samma ledare som nästan fick mig och annamaria att avbryta passet och gå hem för några månader sen. Hon gjorde så konstiga rörelser så det kändes bara löjligt och så kunde man inte sluta skratta.

Nu var passet lite bättre men jag stod och fnissade för mig själv i början, hon ser så rolig ut! Sen var det inte så roligt längre utan mer otäckt. Ledarna har alltid röda kläder och svett syns väldigt tydligt. Självklart blir de svettiga, det blir ju alla som tränar. Grejen med den här ledaren var att hon började svettas i rumpan. I anuset för att vara helt ärlig. Hon körde någon konstig ävning när hon stod på alla fyra med röven åt mitt håll och då såg man den lilla svettringen vid anus riktigt tydligt. Jag kom typ av mig och bara gapade, ofta att man svettas i anus?

Sen spred sig den här svettfläcken så i slutet av passet var båda skinkorna täckta av svett. Jag tror inte att jag kommer gå på hennes pass igen. Shit... tänk om jag också hade svettfläckar i mitt anus, ska be någon kolla nästa gång, haha

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0