Kavajen gör mig äldre

Skrivet 2009-09-02 @ 19:23:58
Igår kom lite av min beställning från H&M, bland annat kavajen som jag var lite osäker på om jag skulle ha. Testade den hemma med mina nya cheap monday jeans och scarfen jag också köpte från H&M och både jag, mamma och Sebbe var övertygade.. jag skulle behålla kavajen!

Passade på att använda den till jobbet idag med cheap monday jeansen, ett vitt linne och scarfen. Lite väl mycket nya kläder på en gång kanske men de på jobbet känner inte till min garderob så de la ju inte märke till det, hehe.

Jag tycker om att ha kavaj för jag ser lite äldre ut då och det är skönt eftersom jag vanligtvis ser yngre ut än vad jag är... eller? Alla på jobbet blev chockade i sommar när jag pratade om universitetet, alla trodde att jag var yngre. En tjej trodde att jag var 92a!? Det ironiska är att hon typ är 140 cm lång och verkligen ser liten ut.. hon är 91a och hon trodde att jag var yngre än henne. Det här måste få ett slut!

Kommentarer
Postat av: frida

är du bra på hur systemkameror fungerar? Alltså att få speciella effekter med hjälp av att justera bländaren och slutaren :P

2009-09-02 @ 21:00:29
URL: http://froolf.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0