Jag väger vad jag väger

Skrivet 2009-09-29 @ 20:46:01
Fick förfrågan om jag kunde stanna till sju idag och det hade jag ju inte råd att tacka nej till. Jag hade inte med mig någon mat och jag har valt att inte ha kostavdrag så att jag får ta massa mat varje dag så jobbet fick bjussa mig på min mat. Plockade på mig asmycket för jag var riktigt hungrig. Jag tog en lilla menyn med cheese och cola, en McFeast Jr, en bea-dip och en äppelpaj. När jag sätter mig ner i personalrummet för att hugga in på min brakmåltid berättar Isabell att hon och Elin ska tävla om vem som går ner mest i vikt på en vecka och så undrade hon om vi andra ville vara med. Haha hallå ser du min mat eller? Men nej såntdär pallar jag inte med. Dels för att jag inte bryr mig speciellt mycket om vad jag väger, det är hur det ser ut som är viktigast och dels för att jag inte tror att jag kan gå ner i vikt. Jag tror jag ligger och pendlar mellan 57-59 kg hela tiden och det är okej med mig.

Btw så vägde jag 63 kg förr, när jag tränade som mest. Jag pratade med en kompis om det där förr och hon sa att man märkte skillnad, jag såg inte krallig ut men absolut muskulös. Man såg linjer på mina armar men nu är de borta. När jag slutade träna gick jag ner 6 kg på jättekort tid. Jag fattade inte vad som hände för det var precis vid jul också så jag blev jättechockad innan jag förstod vad det handlade om. Sen fick självklart skolsyster för sig att jag hade bulimi också. "Är du säker att du inte stoppar fingrarna i halsen efter att du ätit?" men herregud ja, jag är säker!

Hur som helst så är målet med mitt nya träningskort att få tillbaka en del av de där musklerna som jag hade förr. Jag är nog på väg upp mot 63 kg igen snart, men i fett dårå! Haha
Kommentarer
Postat av: sofia

jag fick samma fråga, "sofia äter du mycket" du e så smaaal! jag ba ja jag äter som en häst, kärring

2009-09-30 @ 08:57:30
Postat av: sofia

* "äter du ordentligt?"

2009-09-30 @ 08:58:05

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0