Jag ska flytta

Skrivet 2009-09-19 @ 19:05:09

Okej nu ska jag prata framtidsplaner igen. Känns så dumt att planera egentligen för det blir nästan aldrig som man tänkt sig men om man är helt oförberedd lär det ju gå åt pipsvängen ändå. Just nu ser det ut som om jag kommer flytta till uppsala nästa höst. Förhoppningsvis flyttar Sebbe med mig då, han håller på och kollar på olika program i uppsala som han tycker är intressanta.

Mitt problem nu är att jag behöver mer pengar, de få timmar jag jobbar räcker inte långt. Jag har 17 garanterade timmar i veckan (har fått utökat med två timmar, woho!). Jag behöver hitta ett jobb där jag får jobba mycket mer och sen får det ju gärna vara bättre betalt också. Sebbe kommer ju ha massa pengar om han klarar av att spara men om vi flyttar ihop vill ju jag också ha pengar att bidra med.

Trots att pengarna är ett problem så går det ju att förbereda sig på andra sätt. Redan nu har jag plockat på mig glas, bestick, tallrikar, durkslag, en ungssäker form, potatisskalare, brödknivar och lite annat. Det måste ju bli förjävla dyrt om man ska köpa allting nytt när man flyttar. Visst kan det vara trevligt med nya tallrikar men det är ju inte nödvändigt.

Jag känner mig för liten för att flytta hemifrån, jag har alltid sagt att jag ska bo hemma länge men så verkar det inte bli. Men jag ska gå på saco mässan i vinter och fråga lite mer om apotekarprogrammets schema för det som jag fick hem var ju brutalt. 8.15-17.00! Och jag tänkte pendla! Herregud. Men det känns ändå bra att jag är inställd på att flytta nu, då hinner jag vänja mig vid tanken. Dessutom har jag och Sebbe sagt att vi ska åka hem till stockholm nästan varje helg för att hålla bra kontakt med vänner och familj.

Nu ska jag sluta tänka på framtiden och glo på TV.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0