Idolreporter 2009?

Skrivet 2009-09-03 @ 19:18:04

Shit det nya sättet att rekrytera folk verkar vara att leta upp bloggar och sen läsa nått inlägg, skirva ett mail och kommentera inlägget lite och sen köra på med affärssnacket. Fick ju ett sånt av nått reklamföretag förr men jag trodde ju att det var ett massutskick som bara råkade träffa mig extra bra, men nej det var ju skrivet personligen till mig.

Nu har jag fått ett mail om att bli Idolreporter 2009 och då finns det en hemsida där man kan ladda upp sin video med sin ansökan och så ska folk in och rösta. Låter ju kul men jag vet inte om jag skulle våga göra det.. en jobbintervju skulle jag kunna gå på men det här med att ladda upp en video på youtube och sen länka så att massa folk ska in och rösta vettefan... Vad tycker ni, ska jag köra på?

Började kolla på de andra bidragen och vissa ägde ju medan vissa var katastrof. Helt oväntat så hittade jag en kille från min skola, Johan. Han gick i årskursen över mig och skolan följde hans förvandling. När jag började ettan var han precis som alla andra. Efter sommaren hade han plötsligt kajal och när skolan slutade hade han sjukt mycket smink, nagellack, tjejskor och hela köret. I matsalen satt hans fotoprojekt med ett foto på honom och två tjejer och det sjuka är att han ser ut att vara mer tjej än de riktiga tjejerna. Men han verkar skön, han kör sin grej liksom och jag hoppas att han accepteras. Han är helt enkelt FABULOUS!

Kommentarer
Postat av: frida

haha okej tack för hjälpen :D

2009-09-03 @ 21:12:00
URL: http://froolf.blogg.se/
Postat av: zandra

han är fett liiik kisse!!!!!!

2009-09-04 @ 00:14:17
Postat av: zandra

menade kissie* :P:D

2009-09-04 @ 00:14:47

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0