Yoga

Skrivet 2009-10-15 @ 16:48:56
Jag och Sofia är helt galna, vi gick på ett yogapass 07.00 imorse. Vi hade inte bokat några biljetter så vi var tvugna att vara ute i god tid för att få tag på några innan de tog slut. Vi tog en tunnelbana som gick 06.57 05.57 för att hinna till Friskis&svettis skrapan i tid.

Det märktes att vi aldrig hade vart på yoga förr. Vi kom ner till salen med våra träningsskor men såg att alla andra var barfota så vi smög tillbaka till våra skåp och lämnade skorna. När ledaren kom och öppnade dörren till salen gick vi bara efter alla andra som tog varsin yogamatta och filt. Vi sa till ledaren att vi aldrig testat yoga förr så att hon skulle förstå varför vi var så dåliga eller fnittriga, haha.

Men det gick bra, det var jäkligt skönt men vissa ställningar var ju helt sjuka, kändes som om kroppen skulla gå av. De hette så roliga saker också: kon, katten, kamelen osv. När vi hållt på ett tag la vi oss ner raklånga på yogamattorna med filtarna som täcke. Herregud vad skönt den stunden var. Jag var så avslappnad och jag ville inte att passet skulle ta slut. Efteråt kände man sig fräsch och pigg. Både jag och Sofia är nöjda och vi går gärna på yoga igen men kanske inte i skrapan för det var lite väl långt att åka så tidigt på morgonen.

Kommentarer
Postat av: annamaria

hoppas ni hann till passet på 3 minuter ;)(06.57) okej förlåt tråkig påpekning men ändå! =)

2009-10-16 @ 12:25:39

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0