Vilken lättnad!

Skrivet 2009-10-27 @ 20:19:01
Nej okej jag kan inte hålla mig längre... Jag klarade körkortsteorin idag! Jag är så glad så jag vill liksom dela med mig av min glädje, haha. Det var första gången jag skrev teorin och jag fick 60 poäng. Jag var så nervös så att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Igår var jag nästan säker på att jag skulle misslyckas. Jag har en CD hemma med åtta olika teoriprov och jag gjorde tre av dem igår. Det första fick jag godkänt på men de andra två misslyckades jag på. Men imorse gjorde jag två prov till och blev godkänd på dem så jag blev lite lugnare iallafall.
På vägverket fick jag först nästan damp på fotoautomaten, snacka om stressad maskin! Men bilden blev väl helt okej ändå, ingen modellbild men bättre än mitt leg iallafall (vilket inte är så svårt). Sen fick man ju se sitt körkort på skärmen de har bakom disken när man fick legitimera sig och skriva in sin signatur. Vilken teaser! Tjejen vände skärmen mot mig med bilden på körkortet med min bild och min signatur och frågade om det var okej. Om det var okej? Det var ljuvligt! Haha.

När jag kom in i provsalen blev jag tilldelad dator nummer sju, vilket är mitt turnummer, så jag tänkte att det var ett tecken från ovan haha. När jag klickade igång mitt prov började mitt hjärta slå snabbare och jag var typ tvungen att tänka på andningen för att lugna ner mig. I början kände jag att jag nog skulle klara det för jag kunde alla frågor. Sen kom lite konstiga frågor och jag fick panik. När jag bestämt mig på de frågor som jag först tvekade på och skulle trycka på avsluta knappen höll hjärtat på att hoppa ur bröstkorgen. Men jag klickade tillslut och så kom resultatet upp "Godkänd" och jag slappnade av i hela kroppen och slog händerna för ansiktet. Gick tjugo minuter innan provtiden var slut och log hela vägen till centralen.

(Jag tänker inte avslöja när jag ska köra upp)

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0