Unga mödrar på kanal 5

Skrivet 2009-10-28 @ 19:03:34
Är det ingen mer än jag som är sjukt trött på programmet Unga mödrar? Det visas på kanal 5 varje dag, förstår ni, varje dag! Under hur lång tid har de förföljt de här danska mammorna egentligen, med tanke på hur länge det har gått på tv så måste de ju vara med familjen från morgon till kväll varje dag i veckan.

Själv förstår jag inte poängen med programmet.. det ända som verkar lysa igenom är att de har de jäkligt jobbigt. De har alla barn men långt ifrån alla har en fast partner. Jag har väl aldrig lagt ner tid på att sätta mig in i programmet men det verkar bara som att de har det jäkligt jobbigt. Förstår inte att folk kan titta på det. När en ung tjej ska föda sitt andra barn, när en annan ung mamma bråkar med barnets far som flyttade ut efter bara några månader. Det ända avsnitt jag sett är när en tjej födde sitt första barn. Hon trodde att hon visste vem som var pappan och han trodde att det var han, problemet var att han var mörk och ungen var kritvit. Så det var inget lyckligt ögonblick när barnet föddes direkt.

Ännu en gång, det där programmet verkar bara visa hur jobbigt de har det. Men helt ärligt så har de valt det själva. Och dessutom har nog de flesta mammorna det jobbigt i början. Min mamma satt t ex och grät en dag när pappa kom hem och hon var mammaledig med mig. Jag vägrade amma och när jag väl gjorde det grät jag ännu mer. Mamma blev ju tokig men grejen var att jag inte tålde bröstmjölken och fick ont i magen av den. Men det visste ju inte hon då så hon hade det jäkligt jobbigt, hehe sorry mamma. Jaja, det jag ville komma till var att jag inte fattar varför det är värt att göra ett program om hela mammagrejen bara för att de är unga? Gör inte TV-teamen saken sämre?
Kommentarer
Postat av: malla

hahha! OM man är trött! Jag och syrrorna har suckat åt det tre gånger dagligen! Får rysningar bara jag hör intromusiken! :O

2009-10-29 @ 00:08:58

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0