Tydligen redan vältränad

Skrivet 2009-10-19 @ 16:28:26
Ja juste, jag var hos läkarn i fredags eftersom jag är så trött hela tiden. Hon gjorde en grundlig undersökning och ställde massa frågor och bad mig göra massa saker. T ex fick jag stå på ett ben och blunda, hålla armarna rakt ut och sen sätta fingrarna på näsan när jag blundade. Skitkonstiga saker men jag har fått göra alla de där testerna förr så jag var inte förvånad.

Hur som helst så skulle hon lyssna på mitt hjärta, kolla blodtrycket och sånt så jag tog av mig min stora kofta så att jag bara hade linne på mig och så bad hon mig lägga mig ner på britsen. Sen så frågade hon om jag tränade mycket och då sa jag att jag spelade fotboll förr men jag slutade för 1,5-2 år sen men att jag börjat träna på friskis nu. Och då sa hon "Jaha okej... för du ser väldigt vältränad ut.." och jag blev så chockad på något sätt och låg där på britsen och bara "eeh... tack". Haha vad menade hon med det? Har ni någonsin fått höra av era läkare att ni ser väldigt vältränade ut? Haha ne det kändes rätt konstigt men jäklar vad stolt jag kände mig. Om jag ser vältränad ut nu, fatta hur fit jag kommer se ut om några månader... haha.

Hon hittade iallafall inget konstigt så jag ska dit i veckan och ta blodprov. Med tanke på så många saker som de ska kolla så tror jag att de kommer ta två rör blod från armvecket. Det är lugnt för mig så länge de kan sticka in kanylen ordentligt så att jag slipper att se ut som en knarkare med blåmärken i armvecket.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0