Trötter

Skrivet 2009-10-12 @ 22:58:48
Nu sitter jag här framför datorn och gäspar. Var på ett skivstångspass på friskis med Mitra och Sofia idag. Jag och Mitra hade bestämt att vi skulle dit och när vi kom till friskis såg vi att Sofia satt utanför salen och väntade på att passet skulle börja, härligt! Sen segade jag och Mitra kvar i kista och väntade på att AnnaMaria skulle komma. Hon ville köpa hårfärg. Saken är den med AnnaMaria att hon har väldigt svårt att bestämma sig så jag hann åka hem innan hon bestämde sig. Jag och Mitra fick damp på henne och hon blev skitirriterad för att vi bara tog fram färg efter färg och sa att den var fin. Men vafan brunt är brunt men hon tyckte att allt var för mörkt eller hade för mycket rött i sig. Aja jag tror det blir bra vilken färg hon än köper.

Imorgon är jag utlånad till McDonalds på nybrogatan. De ska tydligen ha en sånhär megainspektion där imorgon då skickar de dit mig. Vissa på jobbet tycker att jag ska ta det som en bra grej, att de skickar dit mig just när det är inspektion och andra tycker att jag inte ska bry mig "Hade du sagt nej hade de frågat någon annan" jaa men nu frågade de mig först! Nemen jag tar det positivt, chefen sa "det är inspektion där imorrn... du behöver bara jobba som vanligt men var extra noga med att ha rena och strukna kläder", de litar alltså så pass mycket på mig att de vågar skicka dit mig utan problem iallafall.

Jaja skitsamma jag är trött fysiskt och psykiskt. Storebror är här från Dalarna och ska på sin intervju till Wipeout imorgon.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0