Playahead is back!

Skrivet 2009-10-19 @ 20:56:58

Haha är det någon mer som har fått det här mailet? De som startade playahead har startat en ny site.. Playahead hette väl hångelguiden från början och var ju faktiskt riktat till folk över 18 år men sen kom ju fjortisarna och invaderade. Hehe okej jag var väl också typ 15 bast när jag blev medlem på playahead men jag var fan ingen fjortis. Jag och mina kompisar var misslyckade fjortisar, haha ne skoja men det där med platinablont hår, en flaska hårspray och idomin över hela käften var aldrig vår grej. Vi var bara små och töntiga, hehe. Tycker iallafall att det var kul att de avslutade mailet med "P.S. No fjortisar" för det var min första tanke "åh nej inte en till fjortissajt"

Jag tror inte att hångelguiden kommer bli så stort, iallafall inte i mina kretsar. Facebook är alldeles för stort. Men jag skapade ett konto iallafall och eftersom jag skapade det så tidigt så kunde jag registrera nicket "sandra"

Kommentarer
Postat av: Frida

haha a gör så ;)

det gör också så att håret växer snabbare, men man märker inte resultatet så fort eftersom håret växer så sakta. Men det blir iallfall tjockare ganska fort (enligt de i hälsokostbutikerna) vet inte om det stämmer eftersom jag alltid har haft väldigt tjockt hår (a)

2009-10-19 @ 21:57:19
URL: http://froolf.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0