Nu blir det löshår!

Skrivet 2009-10-18 @ 21:25:14
Jag har tröttnat på mitt eget utseende så jag vill förändra det. Syftar på mitt hår nu då.. Det mörknar så nu på hösten och vintern och det blir rätt fult när det är ljust ute i topparna och mörkt uppe på huvudet. När jag får lön ska jag köpa silverschampoo och ljusa upp det lite kombinerat med blonde-spray. Jag tänker absolut inte köpa blekning och bleka hela håret för då har man noll kontroll på resultatet förrens man tvättat ut färgen och det är försent. Om jag bleker hela håret kommer det dessutom se sjukt onaturligt ut och om tre veckor har jag en ful utväxt.

En annan grej jag vill göra med mitt hår är att få det lite tjockare men det går väl inte? Tänkte att jag kunde köpa löshår med clips istället. Inte för att förlänga mitt hår som alla fjortisar gör utan för att få mitt supertunna hår lite tjockare.. Känns ju som att hälften av mitt hår ramlar av varje gång jag fixar det, haha. Men att ljusa upp färgen kommer först så att löshåret blir i rätt färg. Är inte säker på om jag ska köpa det sen men det skulle vara kul att kunna tjocka till håret lite när man ska på fest eller nått så blir det lättare att styla det snyggt.

Nu vet ni det, haha
Kommentarer
Postat av: Frida

det finns ju tabletter man kan äta för att få tjockare hår.

Bland annat Silica som är bra för hår, hud och naglar.

Annars kan du ta något som heter hårkontroll, det är typ samma sak fast det bara är för håret. Hjälper till att göra håret friskare och tjockare.

2009-10-19 @ 21:09:54
URL: http://froolf.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0