Killarna var överallt

Skrivet 2009-10-04 @ 21:27:21

Igår så var vi mest på Malibus nedervåning och under majoriteten av kvällen var det 90% killar på dansgolvet. Från klassen var det jag, Karro och Emily plus killarna. Många verkade inte fatta att vi var ett stort gäng som hängde ihop utan de trodde typ att wikner, nader, jeppe och company hade raggat upp oss. Det ledde till att ett annat gäng killar om och om igen försökte få kontakt med oss. En kille smekte min röv när han gick förbi, och jag lovar att det inte var något misstag. Jag gav honom en mördarblick men bara väntade på att han skulle göra det igen för då jävlar skulle jag ta tag i hans fula skjorta och säga att jag dödar honom om han rör mig igen. Men han höll sig på en meters avstånd resten av kvällen.

En annan liten kille från deras gäng hängde efter oss hela kvällen, skitjobbigt. Den värsta gången stod jag och Karro och dansade med Nader och den där killen strosade runt oss och försökte få vara med. Då började nader prata med honom och så sa han "Kolla det är såhär du ska göra" och så hoppade han på oss och la armarna om oss och började hoppa och tjoa och eftersom det var nader så hakade vi på och hoppade och skrattade massor. Grejen är att den där killen tog det på fullaste allvar så när nader backade lite hoppade han fram till oss och försökte lägga armarna om oss och hoppade och skrek. Hahahaha shit vad nader stod och skrattade i bakgrunden, jag och karro drog oss loss fort som fan och sen när vi förstod hur det låg till började vi också skratta. Herregud stackars grabb!

Emilys diss till det där killgänget var iallafall bäst: Hon stod och dansade och så kom den där lilla killen som nader "coachade" och la händerna på Emilys höfter och jag drog bort henne och ropade till honom "Hon är lesbisk!". Då vänder sig Emily mot killen och tar upp handen, formar ett V av pek- och långfingret och räcker ut tungan, och så skriker hon "JA, JAG SLICKAR FITTA!!" hahaha crazy woman


En helgalen bild på Emily från resturangen. Samtidigt sitter och och slår pinnarna mot varandra, haha

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0