Ingen mer McFeast Jr

Skrivet 2009-10-06 @ 19:40:40
När jag kom till jobbet idag blev jag riktigt ledsen. Vi har börjat med en ny kampanj som heter "BigMac forever" och i samband med den tog de bort McFeast Jr och Sweet chili chicken wrap. Jag åt en Mc Feast Jr utan lök nästan dag efter jobbet som lite mellanmål så att jag kunde hålla ut tills jag kom hem för att få riktig mat. Och nu finns den inte. Den var jävligt god och dessutom kändes den nyttigare än en cheese. Den kändes mer som mat än cheese som bara känns som fett. Bröd, dressing, sallad, gurka, ost och kött. En vanlig McFeast kostar fan 42 spänn, det har jag inte råd med! 15 kronor var perfekt.

Hoppas att den kommer tillbaka efter BigMac kampanjen! Det kan vara så att den bara är borta tillfälligt eftersom vi under bigmac forever har McFeast Deluxe X-tra cheese som är på 150 gram, en riktig bjässe. Kanske blir för mycket med tre olika storlekar på McFeast, haha.

Btw sålde jag väldigt bra på jobbet idag. Sålde näst bäst av alla som jobbade, woho! Men då räknar jag bort Amanda som är skiftledare för hon är ju störd, hon säljer för så jäkla mycket hela tiden. Förstår inte hur det går till, lurar hon på varje gäst en extra meny eller? Haha :)
Kommentarer
Postat av: Emelie

Jag saknar mcfeast jr! :( Det var mitt favoritmellanmål på vägen hem från skolan men idag när jag skulle beställa sa de att den inte fanns kvar så då fick jag ta en vanlig hamburgare. Inte alls lika gott...

2009-10-07 @ 17:02:10
URL: http://lifeofem.devote.se

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0