Högskoleprov nr 2 avklarat

Skrivet 2009-10-24 @ 19:51:14

Den här dagen har spenderats på Spånga Gymnasium där jag har skrivit högskoleprovet. Det var den svenska läsförståelsen som vi skrev två gånger, jag höll på att skära mig i handlederna med linjalen när provledaren sa att vi skulle skriva den delen igen. Träffade många från Kista där idag.. käkade med Max och några killar från min låg/mellanstadieklass. I samma klassrum som jag och Patrick satt i var också Skog och hennes syster. Trevligt återseende eftersom vi inte umgås längre..

Hur som helst så fick jag 1.0 den här gången. Förra gången jag rättade hemma fick jag 0.8 men när jag fick hem pappret så var det 0.9 så 1.0 är bara preliminärt. Jag brydde mig inte så mycket den här gången men jag måste erkänna att engelskan gick pinsamt dåligt, jag hade hälften fel! Man tappar mycket när man inte läser någonting om dagarna längre. Just nu satsar jag ju på körkortet men till nästa vår ska jag satsa på högskoleprovet för att säkra min plats på apotekarprogrammet.

Nej nu ska jag plugga teori för det blev inget sånt plugg igår. Panik.

Imorgon ska jag visa er lite nya inköp (jag kunde inte hålla mig från shopping), bland annat stövlarna och en partytröja. Yeeaaay alla längtar! hehe

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0