Svart och vitt med färgglada detaljer

Skrivet 2009-10-20 @ 22:44:50
Jag längtar så till nästa höst. Sommaren skiter jag i, bara tiden går fort. Jag längtar till nästa höst så att jag får börja plugga och flytta ihop med Sebbe. Vill ju egentligen bo kvar hemma för jag trivs bra hemma och har lite separationsångest över att flytta ifrån min mamma, haha. Nemen en sak med flytten som jag ser fram emot är att inreda lägenheten! Sebbe har sagt att jag får bestämma allting när det gäller inredning så det ska banne mig bli barbie och my little pony all over the place! Hehe nej absolut inte men det ska bli roligt att inreda.

Jag drömmer om att vi ska hitta en tvåa med ett sovrum och ett lite större avlångt rum som man kan kombinera vardagsrum och "kontor" i. Jag vill inte ha skrivbord med massa plugg i sovrummet, inget stressrelaterat i sovrummet!

Vill ni höra lite om mina inredningsplaner? Såklart ni vill! (hehe)
I vardagsrummet vill jag ha en svart tygsoffa. Svart för att det är snyggt och praktiskt om man spiller lite och tygöverdraget kan man ju tvätta. I soffan ska det vara lite färgglada kuddar från Indiska.. Lila eller blå, rädd att det blir för tjejigt med lila. Sen ska det vara ett svart lågt soffbord med lite färgglada ljuslyktor på och nått fat med lite fina stenar som jag plockade med mig från gotland i somras. Sen vill jag ha en stor kvadratisk bokhylla utan vägg som kan avskilja vardagsrumsdelen från "plugghörnan" med skrivbord.


Kommentarer
Postat av: Färjan-Ruth

Härligt med inredning, färger och form. Ha en fin Dag. Kram. Färjan-Ruth. Båtpastorn

2009-10-21 @ 10:56:59
URL: http://www.boatpastor.wordpress.com

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0