Hamngatan äger

Skrivet 2009-10-15 @ 16:07:01
I tisdags och igår jobbade jag på Nybrogatans McDonalds. Gud jag är så glad att de dagarna är över för det var så tråkigt. De har inte en bråkdel av alla gäster som vi har varje dag. Deras rush var typ när det stod tre personer i kö, jag skojar inte. Tiden gick så jäkla långsamt. Dessutom var deras milkshake helt åt helvete, den var lika vattnig som mjölk, milkshake ska ju vara lite glassigt. Det värsta var när en av mina gäster fick vänta på sina lökringar i 14 minuter!! De tar liksom två minuter att göra i fritösen så de ska vara klara på absolut max tre minuter.

Det var ju megainspektion de dagarna jag jobbade så jag var tvungen att stå och le hela passet, fyra timmar, trots att det inte fanns några kunder. Snacka om att få kramp i kinderna.

Jag gjorde ett gott intryck iallafall. I tisdags körde de "kassa-tracking", de tar fram en lista med massa statistik där det står hur mycket varje person sålt för i kassan, hur lång servicetiden var, hur många gäster man hade osv. Jag sålde mest av alla och så hade jag bäst servicetid av alla också. Kändes riktigt bra men ändå lite känsligt att jag kommer dit inlånad från en annan resturang och säljer bättre än alla som jobbar där normalt. När jag kom dit igår träffade jag en av de ordinarie tjejerna i omklädningsrummet:

- Det var du som jobbade här igår också va?
- Ja det var jag
- Du sålde bäst igår!
- Hehe ja jag såg det
(daaah, jag vet!)
- Hur länge har du jobbat på McDonalds?
- Sen i juni..
- Aha... det är ju inte så länge... jag har jobbat här sen i mars... så bra jobbat!
tystnad
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0