Låt mig pyssla!

Skrivet 2009-10-15 @ 19:40:43
Jag skäms över att säga det här men jag är seriös, en anledning till att jag vill hitta ett nytt jobb är att jag vill ha tillbaka mina naglar! Jag får varken ha långa naglar eller nagellack på McDonald's. Jag hade ju långa naturliga naglar som jag tog hand om, gjorde fransk manikyr eller prickar. Jag hade tänkt testa att dekorera naglarna med små stenar och så men det känns ju jätteonödigt nu. Gör jag det på fredagen måste det ändå bort på söndagen

Jag passar inte heller i uppsatt hår eftersom mitt hår är så tunt och min huvudform blir så tydlig. Jag vill ha ett nytt jobb där jag får vara snygg, där jag får ha fixade naglar och utsläppt hår!

Foki brukar ju pyssla med naglar men hon gör för långa och för extrema naglar för min smak. Jag vet inte om jag nödvändigtvis behöver fixa mina naglar men jag vill pyssla med någonting. Haha jag har seriöst funderat på att måla min ena gitarr (den billigaste förstås) svart och sen skriva mitt namn i strass. Skulle bli skitsnyggt ju! Men venne om mina päron blir så förtjusta om jag trashar min gitarr så. Och kan det påverka ljudet på gitarren om man målar den? Tänkte eftersom man faktiskt målar på själva resonanslådan eller vad man nu ska säga... Någon som vet?


Den ända bilden jag kunde hitta på mina naglar, bilden är tagen precis innan
de ska göras om så lacket är lite schletet.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0