Skansen var najs

Skrivet 2009-10-10 @ 22:32:27

Jag var på Skansen i torsdags med AnnaMaria och Mitra. Lät lite konstigt att säga att man skulle till skansen faktiskt. Amanda på jobbet kom och frågade om jag ville jobba över "Sandra vill du jobba till fem?" "Nej tyvärr jag ska till skansen" "Ööh.. jaha okej.." haha det måste ju ha låtit som en lögn.

Vi kom dit vid tre iallafall, insläppet stängde klockan fyra men man fick fortsätta att gå runt och kolla på djuren ändå. Vi betalade in oss på akvariet också, haha det var skitroligt. Mitra sprang nästan igenom delen med lemurerna för att hon tyckte att de va läskiga men jag stod och fotade dem med min kamera (som laddade ur 5 min senare). Vi var typ helt ensamma i akvariet och därför höll vi på att skita på oss varje gång någon personal kom ut genom någon dörr. Vi stod vid hajarna ett tag för jag försökte visa att leopardhajarna faktiskt har två penisar men den simmade för långt ner för att vi skulle kunna se det. Haha det gick förbi en barnfamilj när vi satt där på huk och försökte titta in under hajens mage och jag sa "Jag lovar att den har två snoppar!"

Sen fastnade vi hos björnarna och gråsälarna. Björnarna satt precis vid glasrutorna och när vi satte oss där tryckte de sig mot glaset. Det var riktigt häftigt att sitta där helt lugn och ha ögonkontakt med en björn. Det är fan roligare att gå dit när det är mindre folk, vi var ju nästan helt ensamma... vi såg typ fyra andra familjer på hela skansen, djuren kändes lugnare. På dagarna går de ju typ bara och gömmer sig.

Gråsälarna är mina nya homies. De är superstora! Den största av dem körde upp sin näsa över vattnet och blåste ut luft, det såg skitkul ut eftersom näsborrarna är gigantiska. Sen rullade den över på sidan och kom upp med magen och så slog han med sin fena (?) två gånger så att det lät högt. Så höll han på hur länge som helst så det lät: PFF (andas ut).. bonk bonk (slår på magen). AnnaMaria fick med det på film, ska lägga upp den sen.


Haha apan lyfte upp svansen och började klia på den längst ut


SCCHTEEEEK!

 

 

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0