Tråkigt

Skrivet 2009-11-21 @ 16:50:48
Ikväll blir nog en tråkig kväll, jag har ingenting att göra. Sebbe ska på fest med alla sina kompisar men de skulle träffas redan klockan fem och det orkade jag inte. Jag har inte heller någon lust att åka själv till axelsberg senare där de har hyrt en krog, så jag blir förmodligen hemma. Mina kompisar ska på new moon, jobba eller nått annat så jag är verkligen helt ensam ikväll. Det kan väl vara skönt att ta det lugnt då och då men inte ikväll, jag kände för att vara social ikväll men nu verkar det ju bli den mest asociala kvällen på länge.

Jag skulle ju åka till Eskilstuna nästa helg och hälsa på Malin och då hade vi tänkt parta loss så jag har inte planerat in någon utgång den här helgen. Men idag kom Sara, som jag skulle åka med, på att hon ska på Sthlm international horse show i globen då. Lite surt att hon kom på det när det inte ens är en vecka kvar när jag kom med idéen för en månad sen. Ja jag är bitter, jag är jävligt bitter. Blir jag hemma nästa helg, som det verkar nu, ska jag fan gå ut då för annars börjar jag grina. Måndagen efter det börjar jag jobba på posten och kommer jobba dubbelt i tre veckor och jag kommer sluta jobbet kl 23 varje kväll. Skit.

Malin om du läser det här och undrar varför ingen har sagt nått så är det för att jag är så tjurig så att jag sa att Sara själv får ringa och berätta varför det inte blir nått.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0