Söker jobb

Skrivet 2009-11-09 @ 19:30:23

Just nu sitter jag och söker jobb. Jag får fast anställning på donken i december och jag vill verkligen inte det. Anledningen till det är att jag har jobbat där i 6 månader då (gud vad snabbt tiden går) och då får jag längre uppsägningstid vilket är tråkigt om jag hittar något annat jobb. Dessutom så möttes jag av ett nytt schema när jag kom till jobbet idag, det går så jäkla dåligt just nu så de hade dragit ner på tiderna för väldigt många. Jag jobbar ju bara 17 timmar i veckan och det har de inte ändrat, haha skulle de minska mina tider kan de lika gärna säga upp mig. Det går helt enkelt inte bra för mitt jobb just nu, de bygger om på norrmalmstorg och det gör att vi inte får lika många gäster. Lika bra att leta efter något nytt då.

En positiv grej med att jag har tagit körkort är att jag kan söka de jobben som kräver B-körkort. Bara för det har jag letat upp massa jobb på bensinstationer nu, hehe. Det skulle vara så skönt att få ett nytt jobb där jag får jobba mer och får bra betalt. Det skulle också vara skönt att slippa själva jobbet på donken.. det är så mycket griniga kunder, maskiner som piper, folk som skriker och det är alltid vi i kassan som får ta skiten om någon i t ex köket gör fel. Det som jag kommer sakna är de bra dagarna när vi som jobbar har riktigt roligt med varandra. Men helt ärligt så prioriterar jag pengar framför de få dagarna vi har kul tillsammans på donken.

 

Kommentarer
Postat av: sofia

sandra, tro mig när jag säger att det är likadant på mack .. kunderna skyller allt de inte är nöjda med på dig. men sen finns det vissa kunder som är så jävla härliga också!

2009-11-09 @ 19:56:01
Postat av: f

lycka till! :)

Ska du jobba i närheten då, typ Statoil i Akalla? :P

2009-11-09 @ 20:53:35
URL: http://froolf.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0