Sjukanmäld

Skrivet 2009-11-05 @ 09:04:07
Usch jag vaknade upp för en timme sen med ont i ryggen och magen, ont i halsen, täppt näsa och pipande öron. Såhär dåligt mådde jag verkligen inte igår. Jag skulle duscha men jag var helt borta och allt gjorde ont så jag la mig i sängen igen och sjukanmälde sig. Jag jobbar förvisso bara fyra timmar men under de fyra timmarna träffar jag över hundra personer en lugn dag och jag vill helst inte bli sämre än vad jag redan är. Sen känns det inte så smart att stå där bakom kassan i en kortärmad skjorta när dörrarna öppnas titt som tätt och det blåser in iskall luft.

Åker ju till London om en vecka också så jag vill bli frisk fort! Hoppas att det här blir bättre över dagen iallafall för jag vill jobba imorgon, jag förlorar ju pengar på att vara sjuk och många är sjuka nu så de har svårt att få ihop tillräckligt med folk.

Jag blir nervös att andra har svininfluensan så fort de är sjuka och nu är jag nervös att jag har det. Men det här känns bara som en liten förkylning, inga andningssvårigheter/hosta här inte.

Nu ska jag försöka äta någonting innan jag svälter ihjäl. Jag vill ha tacos för det finns i kylen men jag har inte ätit frukost än..

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0