Silverschampo

Skrivet 2009-11-09 @ 17:09:50
Jag har ljusat upp mitt hår lite som jag sa att jag skulle göra. Sprayade det med lite blondspray och sen var jag och köpte silvarschampo hos min frisör. Fick värsta chocken första gången jag använde det eftersom det var mörkblått/lila.. nästan svart. Flaskan är inte genomskinlig som allt budgetshampo på ICA så jag visste det liksom inte innan. Seriöst så stod jag ett tag i duschen och funderade på om jag verkligen skulle gnugga in det där mörka kletet i håret. Men yes I did och håret är lite mindre gult nu. Har bara använt det tre gånger eftersom jag inte vill förstöra håret men visst märker man skillnad. Känns lite fräshare nu till skillnad mot den grådaskiga färgen som var innan. Jag förstår inte varför blont hår måste mörkna så på vintern.

Mitt silverschampo kommer iallafall från Schwarzkopf. Jag gillar det men antagligen bara för att det är en snygg förpackning, jag har ju ingen erfarenhet av andra silvershampon. Jag har bara hårprodukter från Schwarzkopf och Paul Mitchell av någon anledning. Jag tar det min frisör visar för mig och det har bara vart produkter av de två märkerna. Kanske är hennes favoriter, haha.Kommentarer
Postat av: Anonym

Sandra! :) tänkte bara säga att min frisör snackade om den där blond sprayen och säger att den är jätte dålig för håret ? de va något medel som lixom fortsätter verka som kan göra att de fräter på håret när man färgar det ? du kanske har något annat om du köpt de hos frisör :P men tänkte bara let you know !

2009-11-09 @ 23:42:55
Postat av: Anonym

Va fan mitt namn kom inte med haha men de är Alexandra:)

2009-11-09 @ 23:43:36
Postat av: Anonym

Hur mycket kostade silvershampot ungefär? :)

2009-11-10 @ 16:56:52
URL: http://susannnna.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0