Shame on me

Skrivet 2009-11-07 @ 15:13:00
Jag är fan helt otrolig. När jag får ångest över något och inte vet hur jag ska göra så trycker jag typ bort det. Jag trycker in det i mitt omedvetna eller vad jag nu ska säga. I skolan kunde det bli så att jobbiga uppsatser som jag verkligen visste att jag behövde göra aldrig blev gjorda för jag glömde liksom bort dem. Sen kom jag alltid på "ja juste det där måste jag göra när jag kommer hem!" och tre minuter senare var det borta igen. Jag vet en kemigrej som jag försökte göra i sju månader som jag aldrig gjorde, jag lämnade aldrig in den. Jag har också försökt boka ett läkarbesök i fyra månader men det går inte heller så bra. Nu kan jag skriva att jag verkligen ska göra det på måndag men det vet jag mycket väl att jag inte kommer göra. Än så länge har det ändå bara drabbat mig själv men nu har jag dåligt samvete.

Jag och mina kompisar har ju ett korpenlag och Helena är liksom lagmamma som tar hand om allting. För flera veckor sen smsade hon om en cup som är imorgon (!) men jag svarade typ aldrig på det. För två veckor sen skickade hon sms och undrade ännu en gång vilka som kunde vara med och jag sa att jag skulle kolla min almanacka. Det första jag gjorde när jag kom hem var att kolla almanackan men tror ni jag smsade henne? Nej! Jag började fundera på om jag hade råd att vara med i den där cupen, det är inte så dyrt men om vi skulle köpa matchkläder skulle det bli dyrt. Tre minuter senare var det bortglömt. Varje dag på jobbet har jag tänkt "juste jag måste smsa helena, jag gör det efter jobbet" men jag har ju såklart inte gjort det. Nu kom jag på det och smsade henne och berättade hur det låg till.

Jag tycker förresten synd om helena som sköter hela laget för vi är ganska dåliga på att svara på sms, på lagsidan och allmänt dåliga på att vara med på träningar och matcher. Jag hade inte orkat lägga ner tid på det, jag hade lagt ner hela skiten redan i början. Så all credd till Helena som fortfarande håller igång laget!
Kommentarer
Postat av: Valerie

fin blogg :)<3

2009-11-07 @ 15:41:19
URL: http://valeriie.blogg.se/
Postat av: phelicia

finfin blogg!

2009-11-07 @ 16:17:52
URL: http://fagporn.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0