Serien från helvete

Skrivet 2009-11-05 @ 15:01:33

Nu har jag klarat mig igenom de jobbigaste timmarna på dagen, timmarna då det inte finns något vettigt på TV! Efter vakna med the voice brukar jag byta till animal planet och titta på Animal Rescue Pheonix. Klockan tio brukar jag gå hemifrån men idag var jag ju kvar hemma. När programmet var slut började helvetet, timmarna med de här jävla spelprogrammet med kräk-eva, våra bästa år, sjunde himlen och oprah. En fråga jag alltid har ställt mig är hur fan serien våra bästa år har hållt sig vid liv så länge. Det är ju den sämsta serien någonsin men ändå så sänds det varje dag år efter år. Filmningen av serien är dålig, skådespelarna är sämre och handlingen är sämst. Hur kan folk titta på det där programmet?

Jag har börjat städa i snigelfart här hemma men tar paus för att vila typ var femte minut. Jag gjorde rätt som stannade hemma från jobbet, det känns som om någon bytt ut min hjärna mot slajm.

Igår fick jag mina uggs och jag är förälskad. Har inte haft de utomhus än så jag går runt med dem här hemma, störtsköna! Om jag var gjord av pengar skulle jag köpa ett par till och ha inomhus.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0