Se rätt slut!

Skrivet 2009-11-22 @ 22:54:44
Sorry att jag inte har skrivit men jag blev så psykad efter paranormal activity så jag har vart okontaktbar tills nu. Eller inte... men den var riktigt äcklig, de sparade all krut till slutet. Jag sjönk närmare och närmare wikner under filmen och jag kan sätta pengar på att han kom närmare mig också, haha! Stackars Nicolaj fick klara sig själv. Nemen de blev också rädda, innan vi skildes åt kom vi fram till att ingen av oss skulle somna gott.

Btw, ni som fått för er att ladda ner filmen istället för att se den på bio, det finns två olika slut. Det slutet som var på bion var värst (och bäst). Så för att inte förstöra för er som ska se filmen så ska filmen inte sluta med att tjejen sitter på golvet vid sängen och vaggar fram och tillbaka. Gör hon det i er film så har ni fel slut och måste fixa det andra! Men filmen var faktiskt bra, den var läskig men ändå bra. Men det är bioslutet som gör hela filmen. Jag höll på skita på mig jag vände mig in i wikners axel och bara "shit shit shit" och han som suttit och skrattat lite nervöst hela filmen var också riktigt rädd. En tjej på typ tredje raden satt och grät när alla gick ut!

Jaja nu ska jag sova eftersom jag ska på utbildning på posten imorgon kl 09.00. Jag har duschat och fixat håret, tagit ett fotbad och bytt sängkläder så jäklar vad fräsch jag kommer känna mig imorgon.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0