Odd-eyed

Skrivet 2009-11-03 @ 22:51:44

Idag fick jag veta en cool grej på jobbet och då skämtade jag och sa "Det här ska jag skriva i min blogg!" med en jättefånig röst. Så nu tänkte jag faktiskt skriva det i brist på annat.

Felicia som jag jobbar med har ett grönt och ett blått öga! Jag har aldrig sett det förr, och hon har ändå jobbat där sen i augusti. Innan vi stämplade in stod hon och tittade sig i spegeln i omklädningsrummet och så sa hon "jag har ett grönt och ett blått öga och nu är det extra tydligt". Jag inspekterade självklart hennes ögon och jäklar det stämmer ju. Det är inte jättetydligt så man reagerar inte på det om man träffar henne men coolt är det. Vi började snacka om det där med att ha två olika färger och vi kom fram till att det skulle vara jobbigt om det var tydligt, då snackar ju folk om det och man uppfattas väl som ett freak. Fatta vad jobbigt om man hade ett blått och ett brunt öga! Men är det ens möjligt? Eller jo såklart det är men oj vad det måste vara ovanligt. Grönt och blått verkar mer logiskt, båda färgerna är ju recessiva anlag.

Poop jag försökte hitta en bild på Felicia där det faktiskt syns att hon har olika färg på ögonen men det syns bara om man han sett det själv. Det är så otydligt på hennes bilder så det är ingen idé att lägga upp någon, hehe.

Mina ögon är iallafall blå. Men de blir väldigt mörka om det är dålig belysning. Dessutom blir mina pupiller gigantiska så fort ljuset inte är perfekt. Mamma och pappa började fundera på om jag gick på droger en gång när de verkligen la märke till hur stora de var, hahaha. När jag föddes var mina ögon väldigt mörkt blå, nästan svarta.


Blå som sagt, haha

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0