Nu laddas det

Skrivet 2009-11-05 @ 21:14:57
Just nu gör jag det där som jag aldrig gör men som jag borde göra. Det där som jag bara gör några få gånger om året... jag laddar min iPod! Haha asså 80% av tiden jag har ägt den har den legat urladdad i en låda. Det är ytterst sällan som jag faktiskt laddar den. Så jäkla puckat, jag beter mig som att det är en engångsgrej och när batteriet är slut är manicken död. När jag väl får för mig att ta ipoden med mig när jag går ut laddar den ut på vägen till tunnelbanan och sen när jag kommer hem stoppar jag ner den i lådan igen och sen ligger den där i flera veckor.

En annan grej som jag är dålig på att ladda är min mobil. Det är alltid Sebbe som kommer hem till mig, tittar på min mobil och med en djup suck stoppar han i laddaren. Han undrar väl varför jag aldrig lär av mina misstag, min mobil laddar alltid ur när jag har stämt träff med någon och verkligen måste använda mobilen.

Det jobbigaste med att ladda ipoden är att den måste laddas via datorn. Min lillebror har en annan ipodladdare som man har i det vanliga uttaget men den passar inte till min iPod, den fungerar tydligen bara till de äldre versionerna. Dessutom tar det en sån jäkla tid att ladda en iPod, eller är det bara jag som har dåligt tålamod?
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0