New Moon

Skrivet 2009-11-21 @ 16:41:56

Igår var jag och Sebbe på bio och såg New Moon! Den har fått rätt dåligt betyg av kritikerna men de kan ju gå och dö för filmen var skitbra. Den vra precis lika bra som första filmen och slutet får ju garanterat alla att längta ihjäl sig till nästa film. Jag satt och höll en tumme och bara "snälla sluta inte nu, snälla" men jo självklart gjorde den det. Ska inte säga något för att inte förstöra för de som inte har hunnit se den än.

Jag satt och skrattade på bion för det var väl mest tjejer där och så när Edward och Jacobs första scener var skrek alla som galningar. Sen tog båda av sig sina tröjor under olika delar av filmen och då skrek varenda brud inne i biosalongen (vi var på Park och de tar in 1000 pers där), förutom jag som satt och skrattade åt att alla skrek.

I den här filmen blir ju karaktären Jacob Black värsta hunken och nu är fansen splittrade, vem är hetast edward eller jacob? Jag har sett en presskonferens som de hade efter första filmen och då blev jag lite störd på taylor som spelar jacob, han satt liksom längst ut men försökte få massa uppmärksamhet som att han hade en sjukt stor roll. Grejen är att han hade en väldigt liten roll i första filmen och dessutom såg han ut som fan. Jag var inget större fan av honom men efter att ha sett filmen förstår jag alla galna tjejer där ute, haha. Nu i andra filmen har han lagt på sig 14 kg muskler (stod i tidningen) och så klipper han av håret. Måste vara najs för honom att få lite upprättelse, hans karaktär var ju verkligen ful innan. I början av filmen ser han fortfarande ut som en indian så jag fattar inte varför folk skrek då, haha.


Före


Efter

Kommentarer
Postat av: malla

Såg oxå filmen i går!

Och jag röstar helt klart på en jake utan huvud! haha :D Oh, jag blev alldeles varm om kinderna i salongen:P

2009-11-21 @ 16:45:43
Postat av: Felicia

Shit den var så bra. :D Men Edward är hetast lätt :P

2009-11-22 @ 17:41:47
URL: http://felicianlundqvist.blogg.se/

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0