Mina ögon blir alltid röda

Skrivet 2009-11-03 @ 23:12:55
Gah! I förra inlägget tänkte jag skriva att jag alltid får röda ögon på bilder. Jag får det alltid mest av alla och ibland är det bara mina ögon som blir röda. Jag tänkte också skriva att det kanske berodde på mina stora pupiller, att mer ljus liksom kom in i pupillen och reflekterades. Men sen sket jag i det för jag ville inte framstå som världens idiot om det fanns någon annan förklaring som hela världen visste om. Men nu googlade jag på det hela (me <3 google) och det verkar ju faktiskt vara så som jag trodde! Men det här har jag inte tänkt på förr faktiskt.. det slog mig för typ tjugo minuter sen.. gosh nu kommer jag få värsta komplexet för mina stora pupiller som blir röda, haha.

Nu känner jag mig smart och lite töntig som faktiskt la ner tid på att googla skiten. Men de grejer som jag kommer ihåg bäst är de som jag har lärt mig på egen hand, sånt som jag har velat kunnat svaret på. Sånt som man blev tvingad att lära sig i skolan försvann ut ur huvudet direkt efter proven typ.

Här har ni ett bevis på mina stora pupiller som alltid blir röda! En bild på Sonya, Karro och mig där endast mina ögon är röda! Why god, why!?


Sonya, Karro och jag

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0