Kväll på ikea

Skrivet 2009-11-08 @ 21:15:44
Imorgon ska det nästan bli skönt att jobba, jag är så trött på att ligga hemma. Iofs har jag vart ute lite med Sebbe. Igår var vi på ikea och åt en romantisk middag, haha! Nerå jag skulle kolla på en ny taklampa till mitt rum och när vi gick förbi resturangdelen blev vi hungriga och köpte varsin portion kyckling med pommes och beasås. Eller ja brunsås för sebbes del den äggallergikern, shit vilken grej han går miste om, beasås är det bästa som finns.

Vi passade iallafall på att kolla på lite möbler inför flytten i höst. Haha det är kul att drömma sig bort lite och snacka lite om vad vi har för idéer och hur vi ska planera. Jag skulle lätt kunna skriva upp en shoppinglista redan nu med saker vi ska köpa men det är ju så svårt att planera när man inte vet hur lägenheten ser ut. Tänk om vi inte ens får en lägenhet liksom!

Hur som helst så kom jag därifrån med en ny skrivbordslampa till mitt rum. När vi väl kom in på lampavdelningen kom jag på att min skrivborslampa bara fungerar om man slår på den och om man kommer åt bordet lite så börjar den blinka tills den slocknar. Så jag plockade på mig en alldaglig lampa för 149:- och så såg jag ut en taklampa som jag vill ha. Köpte den inte eftersom mina föräldrar skulle få panik då, förändringar är inte bra, haha. Jag åker och köper den om någon vecka eller nått när de har smält nyheten, haha.

Nej nu ska jag och Sebbe titta klart på "Vem kan slå filip och fredrik" och sen är det läggdags... kanske


Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0