Kul dag på jobbet

Skrivet 2009-11-09 @ 16:06:55
Idag var det en bra dag på jobbet. Eller ja den började mindre bra för vissa pga att de har dragit ner på tiderna eftersom det är dött just nu. De bygger om på norrmalmstorg så vi får sjukt mycket mindre gäster.. det går inte alls bra nu. Men jag har ju bara 17 timmar så om de ska kära ner på dem lär jag ju snarare få sparken, haha. Eftersom det var så lite folk så hade vi tid att skämta med varandra och vi var allmänt flummiga. En tjej kom in till mig och Marie:

- Hej skulle man kunna få betala för ett toabesök här i kassan?
- Om du inte har några kontanter så finns vår kollega där nere och du kan be henne öppna dörren
- Utan att betala?
- Ja om du ber snällt så löser det sig ;)
- Jaha okej, sitter hon där nere vid toaletterna?
jag och marie börjar asgarva

Som om vi har "toalettpersonal" som sitter utanför och vaktar, hahahaha. Vi menade såklart att hon skulle snacka med någon av de som går runt i lobbyn och städar.

Sen busade vi i kassan och skickade grillordrar, t ex Vaniljshake utan ost. Alla specialbeställningar kommer ut på en liten lapp i köket samtidigt som det piper så direkt när jag hade tryckt in den stod vi och kikade in i köket när azim och piotr fick lappen, hahaha vad vi skrattade.

Vi försöker dra ihop ett gäng på jobbet för att åka och spela paintball, jag och azim kommer peppra varandra som om det inte finns någon morgondag.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0