Jobbintervju imorgon

Skrivet 2009-11-18 @ 16:02:14
Jag sökte lite jobb i förrgår. Bland annat så sökte jag till OKQ8 och idag ringde de och ville att jag skulle komma på intervju. Vilket flyt! Jag missade såklart samtalet när de ringde imorse men de lämnade ett meddelande och så ringde jag upp nu i eftermiddags. Första frågan jag fick var "Är du fortfarande intresserad av jobbet?" och jag bara kastade ur mig "ABSOLUT!" haha jag tror inte att han vet att jag sökte i förrgår.

Är skitglad över att jag ens får komma på intervju. Man var tvungen att fylla i en enkät över internet med massa skumma frågor. Jag vet att de där frågorna används av flera arbetsgivare men jag har aldrig behövt besvara dem själv. Jag förstår liksom inte hur de tänker, vad de vill att man ska svara. Frågor som "Ett barn har tappat sin glass och står och gråter..." och så ska man klicka i som man skulle ignorera det eller inte... Men det finns fem alternativ på varje fråga men bara ett påstående och så ska man liksom kryssa i hur stor sannolikhet det är att man handlar som påståendet.

Men eftersom de ringde idag måste det ha betytt att jag kryssade i någorlunda rätt iallafall. Tjänsten är på deltid så det kanske går att kombinera med McDonalds. Men sen har jag sökt ett annat coolt jobb som jag gärna skulle vilja få, handläggare på polisen. Asballt! Pappa tipsade mig om det och det krävdes inga erfarenheter eller nått sånt.

Hur som helst ska jag på intervju imorrn och då får vi väl se hur det verkar.
Kommentarer
Postat av: sofia

vilken mack är det? :)

2009-11-18 @ 18:52:29

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0