Jag tränar och röven växer

Skrivet 2009-11-02 @ 22:19:33
Idag var jag på skivstångspasset med Sofia. Tränade ingenting förra veckan och halva veckan innan det eftersom jag fokuserade på körkortet. Men nu har jag kommit igång igen, beach -10 som sagt. Måste komma igång med konditionsträning också men det är så jobbigt och tråkigt. Dessutom är kondition en färskvara (det snackade jag och snubben från vägverket om under min uppkörning, fråga mig inte varför) så det känns så man måste hålla igång hela tiden för att inte tappa allt.

Höll på att komma försent till passet så jag var orolig över att min bokade plats skulle släppas till någon annan och att det skulle vara omöjligt att få en plats inne i salen. Men jag hann ta ut min biljett innan den försvann och Sofia hade tagit en plats åt mig. Anledningen till att jag kom sent var för att jag valde att ta bussen. Jag hade gott om tid och jag orkade inte gå till tunnelbanan i kylan, dessutom är det så mycket folk i tunnelbanan vid den tiden. Bussen var iallafall tvungen att stanna på varenda jävla station på vägen så det gick inte snabbt. Sen var det en stor charterbuss som fick för sig att vända mitt på vägen som går genom husby så det blev ju värsta köerna åt båda hållen för det gick inte snabbt direkt. Men jag är ändå glad att jag inte tog bilen dit för jag skulle vara för stressad för att sitta lugn och titta på när bussen vände och sen så kostar parkeringen 20:-/h utanför friskis, haha skulle ha blivit en chock!

Btw så känns det som min röv har växt på senaste. Det måste vara träningen som ger resultat i rumpmuskler för jag har inte käkat sämre än förr nu eller nått och det var efter att jag började träna som jag kände att något hade förändrats. Hur som helst så sitter mina jobbyxor tajtare över röven nu än vad de gjorde i somras. Bara så ni vet!
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0