Jag är faktiskt inte blåst

Skrivet 2009-11-26 @ 22:43:50

Gick precis in på sebbes kompis blogg och fick läsa att han inte alls tycker om twilightfilmerna. Han länkar till flera recensioner som skriver att den är dålig och en förklarar verkligen varför filmen är dålig. Sen länkar han till tre bloggar som skriver att den är bra det är random fjortis 1, random fjortis 2 och sen jag. Schysst pik.

Från bloggen:
"Den har fått rätt dåligt betyg av kritikerna men de kan ju gå och dö för filmen var skitbra.” – SandraTheMan. Har man ingen anledning till varför filmen är bra, så kan man ju alltid ta till dödshot

I vanliga fall skulle jag väl inte bry mig men just nu gör jag det. Anledningen till det är att jag är lite trött på en del av Sebbes kompisar. Det känns som att de dömde mig redan från första början, jag var den lilla dumma fjortisen. Det är några av hans kompisar som alltid ska driva med mig, alltid kommentera allt jag säger osv. Jag förstår inte varför, är det för att jag blond? har en blogg? bor i kista? eller bara för att jag är två år yngre? Jag försökte faktiskt bli kompis med sebbes kompisar för det gör det lättare att umgås. Med en av hans kompisar gick det ju helt åt helvete, jag vet inte vad som gick fel men jag var absolut inte välkommen. Sen är det de andra som alltid ska driva med mig och dumförklara mig, prata om/med mig som att jag är helt körd i huvudet. Om de ska vara dryga mot mig spelar jag ju självklart samma kort tillbaka. Att jag alltid ska behöva inta försvarsposition när jag är med Sebbes kompisar är ganska jobbigt så jag är aldrig med när han är med sina kompisar längre. Det verkar inte finnas något intresse från deras sida och jag orkar inte kämpa för att försöka få dem att förstå vem jag är.

Bara ett litet exempel är när jag i lördags åkte till axelsberg där Sebbe och hans kompisar var på en abbonerad krog. Vi stod utanför och jag började berätta om paranormal acitvity för Sebbe, hans kompis verkade inte intresserad. Jag berättade att det var massa killar i salongen som började skrika "EY, ABO ABO!!!" helt skräckslagna när filmen blev läskig (jag tyckte att det var rätt kul när de skrek) och då avbröt Sebbes kompis och sa "vilka töntiga killar du var med som sa 'ey abo'..". Det var ju inte wikner och nicolaj som sa så utan några andra i salongen, men spelar det någon roll om det hade vart mina kompisar? Lite senare pratade vi om småsyskon och kom in på knark, hash och sånt och jag sa att jag skulle bli helt galen om min lillebror rökte på eller knarkade. Då avbröt sebbes kompis igen och sa "Han sitter nog och röker på nu, ni bor ju i kista."

Det där var bara ett litet exempel och någon där ute kanske förstår att jag är förbannat trött på de där kommentarerna. På vägen hem i lördags påpekade till och med Sebbe det här med att hans kompisar är dryga mot mig så det är inte något som jag har hittat på. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..(kanske för att jag redan har sagt allt) jag har tänkt på det här sen i lördags men nu brast det liksom, jag ville få ur mig det. Det här inlägget är inte riktat till någon utan det är skrivet mer som ett faktum. Nu har jag dragit det ur huvudet och behöver förhoppningsvis inte tänka på det mer. Tack för mig.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0