Intervju på OKQ8

Skrivet 2009-11-19 @ 18:41:04
Idag var jag på intervju på OKQ8, macken jag var på ligger i Vreten. Intervjun gick riktigt bra tycker jag och om jag får tjänsten kommer jag jobba varannan helg. Mamma och pappa blev oroliga när de hörde det och undrade om jag verkligen orkade jobba så mycket. För det första jobar jag bara 3-4 timmar på McDonalds på vardagarna så jag har redan massa fritid och för det andra så var det inte några 10 timmars pass på OK heller. Jag tyckte att det lät bra, först jobbar man kväll.. typ tre till nio och två helger efter öppnar man istället. Dessutom var det bra betalt också 105-109:-/h plus OB tillägg på 57:-. Jag tar gärna jobbet om jag får det. Han skulle höra av sig nästa vecka oavsett om jag fått jobbet eller inte.

Jag vill inte säga något om hur stor jag tror att chansen är att jag får jobbet för jag har ingen aning. Intervjun gick iallafall bra men det skulle komma fler på intervju och de kanske är bättre. Får jag jobbet är det väl trevligt men om jag inte får det dör jag inte, det kanske är skönare att hitta ett så pass bra jobb så att jag kan säga upp mig från donken.

En av de första grejerna killen som intervjuade mig var OKQ8 sa var "Du har väldigt bra betyg!" och för första gången kunde jag ta åt mig och säga tack. Tidigare har jag alltid påminnt mig om att många i klassen hade bättre betyg och att jag egentligen hade kunnat få högre om det inte vore för diverse saker.
Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0