Hej körkort!

Skrivet 2009-11-04 @ 16:37:00

Nu har jag vart på postkontoret i Kista och hämtat ut migg körkort! Gud vad jag har längtat efter denna dag och då menar jag inte bara för att jag äntligen har körkort utan för att jag kan göra mig av med mitt gamla leg!
Jag ser väldigt mörkhårig ut på mitt leg men jag var faktiskt blond. Jag fotade mig i en fotoautomat i solna när jag var 15 år och då var förvisso mitt hår lite mörkare men inte alls så mörkt som det ser ut att vara på bilden. Varannan gång jag går på krogen får jag kommentaren "Du har färgat håret ser jag..". Jag är ganska olik mig på mitt leg så ibland tar det ett tag innan jag får komma in. När jag skulle in på min studentskiva tog det jättelång tid och jag fick vända mig i profil åt båda hållen, stirra vakten i ögonen och jag vet inte vad. Då var jag verkligen nervös. Men nu är det förhoppningsvis över iallafall! Men jag tycker att bilden på körkortet är mycket otydligare än på legitimationen, ser vakterna verkligen rätt på folk som kommer med sina körkort?

Är jag nöjd med körkortet? Ja bilden är helt okej, allt är bättre än mitt leg! Min namnteckning blev också helt okej men de har ju förminskat den massor så det ser ut som en myra har skrivit det.

Kommentarer

Kommentera mitt inlägg här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0